Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Wij verkopen uitsluitend originele Polar koelapparatuur direct uit het magazijn van Polar Refrigeration.

  • 2 jaar garantie
  • Grote voorraad
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis 24 uur levering*
Gratis bezorgd

Koelwerkbank

(36 resultaten)

Polar koelwerkbanken  Met een koelwerkbank werkt u zeer efficiënt in de professionele keuken. U combineert de werkplek met de koeling van uw producten. Direct het beleg van de broodjes onder handbereik, maar ook garnituur bewaart u in de koeling van de koelwerkbank. Lees meer

Wacht even, er komt nog meer aan...

Polar koelwerkbanken zijn essentiële apparatuur voor elke professionele keuken in de horecabranche. Ze bieden niet alleen voldoende werkruimte, maar zorgen er ook voor dat uw ingrediënten en bereide gerechten op de juiste temperatuur worden bewaard. Met een breed scala aan opties kunt u de perfecte koelwerkbank kiezen die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Of u nu een koelwerkbank met 2, 3 of 4 deuren nodig heeft, Polar heeft verschillende modellen om uit te kiezen. Deze deuren kunnen ook worden uitgerust met laden voor extra flexibiliteit bij het opslaan van verschillende soorten voedsel. Of het nu gaat om ingrediënten die snel toegankelijk moeten zijn of om grote hoeveelheden producten die moeten worden opgeslagen, er is een configuratie die aan uw wensen voldoet.

Wat betreft de afmetingen, Polar biedt koelwerkbanken in 60 cm, 70 cm of 80 cm diepte, zodat u kunt kiezen op basis van de beschikbare ruimte in uw keuken. Deze veelzijdigheid stelt u in staat om de koelwerkbank perfect in uw keukenlay-out te vervangen.

De plaatsing van de motor is ook een belangrijk aspect om rekening mee te houden. Polar biedt modellen met de motor aande onderkant of aan de zijkant, zodat u kunt kiezen op basis van uw voorkeur en de beschikbare ruimte in uw keuken. Beide opties zijn ontworpen om de beste prestaties en zeker te bieden.

Om de mobiliteit te vergroten, zijn de Polar koelwerkbanken uitgerust met stevige wielen. Hierdoor kunt u de werkbank eenvoudig verplaatsen wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld voor het reinigen van de keukenruimte of van de herindeling. Deze wielen zijn duurzaam en zorgen voor stabiliteit tijdens het gebruik.

Bij de aankoop van een Polar koelwerkbank kunt u ook genieten van gemoedsrust dankzij de 2 jaar garantie die wordt geboden. Dit is een teken van de betrouwbaarheid en kwaliteit van het merk Polar, en het geeft u de zekerheid dat uw investering wordt beschermd.

Zo kunt u zonder heen en weer te lopen borden met garnituur, broodjes en slaatjes meteen bereiden en doorgeven. Er zijn koelwerkbanken met deuren en/of lades in verschillende breedtes en hoogtes. Alle koelwerkbanken zijn geforceerde of dynamische koelingen.

Het voordeel hiervan is dat de koude lucht door de gehele koeling wordt verspreid. De temperatuur blijft constant ook wanneer de deur of lade vaak geopend wordt. Een geforceerde koeling is namelijk weer snel op temperatuur. De koelwerkbank is zeer geschikt voor hotel, restaurant, lunchroom, snackbar, fastfood en zorginstelling.

De Polar G596 is een 2-deurs koelwerkbank met hoge capaciteit, automatische ontdooiing en aan 3 zijden ingeschuimde verdamper. Zoals alle Polar koelwerkbanken uitgevoerd in robuust duurzaam RVS.

Kortom, Polar koelwerkbanken zijn de ideale keuze voor horecakeukens