Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Wij verkopen uitsluitend originele Polar koelapparatuur direct uit het magazijn van Polar Refrigeration.

  • 2 jaar garantie
  • Grote voorraad
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis 24 uur levering*
Gratis bezorgd

Koelwerkbank

(36 resultaten)

Wacht even, er komt nog meer aan...

Polar Koelwerkbanken
Met een koelwerkbank werkt u zeer efficiënt in de professionele keuken. U combineert de werkplek met de koeling van uw producten. Direct het beleg van de broodjes onder handbereik, maar ook garnituur bewaart u in de koeling van de koelwerkbank. Zo kunt u zonder heen en weer te lopen borden met garnituur, broodjes en slaatjes meteen bereiden en doorgeven. Er zijn koelwerkbanken met deuren en/of lades in verschillende breedtes en hoogtes. Alle koelwerkbanken zijn geforceerde of dynamische koelingen.

Het voordeel hiervan is dat de koude lucht door de gehele koeling wordt verspreid. De temperatuur blijft constant ook wanneer de deur of lade vaak geopend wordt. Een geforceerde koeling is namelijk weer snel op temperatuur. De koelwerkbank is zeer geschikt voor hotel, restaurant, lunchroom, snackbar, fastfood en zorginstelling.

De Polar G596 is een 2-deurs koelwerkbank met hoge capaciteit, automatische ontdooiing en aan 3 zijden ingeschuimde verdamper. Zoals alle Polar koelwerkbanken uitgevoerd in robuust duurzaam RVS.