Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Wij verkopen uitsluitend originele Polar koelapparatuur direct uit het magazijn van Polar Refrigeration.

  • 2 jaar garantie
  • Grote voorraad
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis 24 uur levering*
Gratis bezorgd

Vrieskast

(16 resultaten)

U bent op zoek naar een vrieskast die geschikt is voor uw professionele keuken en /of horecaonderneming. Polar biedt kwalitatief, hoogstaande vrieskasten in diverse breedtes en inhoud. Lees meer

Wacht even, er komt nog meer aan...

Ontdek de uitstekende prestaties en veelzijdigheid van Polar vrieskasten, de ideale oplossing voor het bewaren van ingevroren voedsel in elke professionele keukenomgeving. Of je nu een druk restaurant runt, een café beheert of een cateringbedrijf hebt, onze vrieskasten bieden de perfecte opslagoplossing voor al jouw diepvriesbehoeften.

Optimale Keuzemogelijkheden

Onze Polar vrieskasten zijn verkrijgbaar in zowel wit als roestvrijstalen uitvoeringen, zodat je de perfecte match kunt vinden voor jouw keukenomgeving. Met opties voor 1 of 2 deuren en een inhoud variërend van 140 liter tot maar liefst 1300 liter, bieden wij een breed scala aan modellen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Efficiënte Koeling

Onze vrieskasten zijn voorzien van hoogwaardige koelsystemen, variërend van statische tot geforceerde koeling, waardoor een constante en gelijkmatige temperatuur wordt gehandhaafd voor optimale voedselbewaring. Of je nu snel bederfelijke ingrediënten wilt invriezen of langdurige opslag nodig hebt voor voorbereide maaltijden, onze vrieskasten leveren de prestaties die je nodig hebt.

Topkwaliteit en Betrouwbaarheid

Bij Polar staan kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Onze vrieskasten worden vervaardigd volgens strenge normen en zijn ontworpen om langdurige prestaties te leveren, zelfs in de meest veeleisende keukenomgevingen. Bovendien bieden wij standaard 2 jaar garantie op al onze vrieskasten, zodat je met een gerust hart kunt vertrouwen op de kwaliteit van ons product.

Flexibiliteit en Gemak

Wij begrijpen dat de behoeften van elke keuken anders zijn. Daarom bieden wij een scala aan accessoires en onderdelen die eenvoudig kunnen worden toegevoegd aan onze vrieskasten, zoals extra roosters, deurrubbers, geleidersets en meer. Hiermee kun je de functionaliteit van jouw vrieskast aanpassen aan jouw specifieke wensen en behoeften.

Kies voor Polar

Investeer in de kwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid van Polar vrieskasten en optimaliseer de opslag van ingevroren voedsel in jouw professionele keuken. Met hun efficiënte koeling, ruime keuzemogelijkheden en flexibiliteit zijn ze de ideale keuze voor elke horecagelegenheid. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van Polar vrieskasten.

Ideaal voor licht gebruik en weinig ruimte is de smalle Polar CD613 met een ruime inhoud van 365 liter. Deze vrieskast heeft vele extra’s, is CFC vrij en isolatie van 60 mn dikte. Zeer geschikt voor snacks, groente en dierenvoeding. Maar ook de kanjers op het gebied van vrieskasten zitten in het assortiment, bijvoorbeeld de Polar U633 is zeer geschikt voor de drukke professionele keuken van hotels, zorginstellingen, fastfood ketens, restaurants en snackbars.

Een zeer grote inhoud van 650 liter zorgt ervoor dat u een veel producten kunt invriezen en niet een tekort heeft op piekmomenten.

Vrieskasten zijn net als koelkasten voorzien van een statische of geforceerde koeling. Hieronder het verschil.

Statische vriezer
Er circuleert geen (koude)lucht in de vriezer.

Geforceerde vriezer
De lucht wordt verspreid door de ventilator,door de gehele vriezer gelijke temperatuur
Snel op temperatuur.
Vraag ons vrijblijvend om advies.
Het deskundige team staat voor u klaar.