Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Wij verkopen uitsluitend originele Polar koelapparatuur direct uit het magazijn van Polar Refrigeration.

  • 2 jaar garantie
  • Grote voorraad
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis 24 uur levering*
Gratis bezorgd

Koelkasten

(17 resultaten)

Bent u op zoek naar een professionele koelkast? Dan bent u bij Polar koelingen aan het goede adres. Wij bieden een groot assortiment koelingen voor de professionele horeca, winkels en zorginstellingen. Lees meer

Wacht even, er komt nog meer aan...

Polar koelkasten

Bent u op zoek naar een professionele koelkast? Dan bent u bij Polar koelingen aan het goede adres. Wij bieden een groot assortiment koelingen voor de professionele horeca, winkels en zorginstellingen. 

Polar koelkasten met een dichte deur zijn een populaire keuze voor diverse horeca keukens, kantines, scholen en cateringbedrijven. Deze koelkasten zijn ontworpen om voedsel en drankjes op een efficiënte en betrouwbare manier te koelen en te bewaren.

Een van de belangrijkste voordelen van de Polar koelkasten met een dichte deur is dat ze zorgen voor een constante temperatuur binnenin, waardoor bederf van voedsel wordt voorkomen. Dit is vooral belangrijk voor bedrijven die voedsel opslaan voor een langere periode of die grote hoeveelheden voedsel moeten bewaren. Door de dichte deur wordt de koeling beter behouden en komt er geen warme lucht van buitenaf binnen.

Daarnaast zijn deze koelkasten vaak voorzien van handige functies, zoals verstelbare planken en deuren die kunnen worden omgedraaid om de koelkast aan te passen aan de behoeften van de gebruiker. De meeste Polar koelkasten met een dichte deur zijn ook voorzien van wielen, waardoor ze gemakkelijk verplaatst kunnen worden.

Een ander belangrijk voordeel van Polar koelkasten is hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Dit betekent dat bedrijven die een Polar koelkast kopen, erop kunnen vertrouwen dat hun investering jarenlang meegaat.

Kortom, Polar koelkasten met een dichte deur zijn een uitstekende keuze voor horeca keukens, kantines, scholen en cateringbedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare, duurzame en efficiënte koeloplossingen. Ze bieden een constante temperatuur en handige functies, en zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

Koelkast met dichte deur, glasdeur of display koelkasten

Koelkasten met een dichte deur worden meestal gebruikt in de professionele keuken voor het bewaren van voorraad. Als we bijvoorbeeld kijken naar de Polar CD 614 dan zien we een koeling met een grote 600 liter inhoud die zeer geschikt is voor het bewaren van groenten, zuivel, dierenvoeding en vleeswaren. Speciaal ontwikkeld voor het bewaren van patisserie is de Polar GL180, een geforceerde koeling die zorgt voor snelle en effectieve koeling in de keuken. Hieronder zullen wij het verschil uitleggen tussen een statische en geforceerde koeling.

Statische koeling

De statische koeling is de traditionele koeling. Het verschil met een geforceerde koeling is dat bij de statische koeling geen koude lucht door de gehele koeling circuleert. De temperatuur voor in de koeling is warmer dan achterin. Wij adviseren dan ook een thermometer in de koeling te plaatsen.

Voordelen statische koeling:

  • Goedkoper in aanschaf
  • De producten drogen minder snel uit
  • Laag energieverbruik

Geforceerde of dynamische koeling

De koude lucht wordt door de gehele koeling verspreid dmv een ventilator. De koeling is snel op temperatuur.

Voordelen geforceerde koelingen:

  • Krachtige koeling
  • Koeling is snel op temperatuur
  • Gelijke temperatuur in de gehele koeling