Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Wij verkopen uitsluitend originele Polar koelapparatuur direct uit het magazijn van Polar Refrigeration.

  • 2 jaar garantie
  • Grote voorraad
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis 24 uur levering*
Gratis bezorgd

IJsblokjesmachine

(10 resultaten)

Wacht even, er komt nog meer aan...

Polar ijsblokjesmachine

Nooit meer een tekort aan ijsblokjes dan is er maar één oplossing, de aanschaf van een ijsblokjesmachine. Polar heeft een aantal machines in het assortiment van hoge kwaliteit.

Ijsblokjesmachine 20 kilo per 24 uur

De T316 professionele ijsblokjesmachine van Polar is een betrouwbaar apparaat voor het maken van holle ijsblokjes. Of u het ijs nu gebruikt voor het koelen van voedsel of voor cocktails, met deze ijsblokjesmachine hebt u altijd voldoende voorraad. De machine heeft een compact design zodat u hem precies op de plek kunt plaatsen waar u hem nodig heeft. De ijsbunker heeft echter een royale afmeting waardoor u er gemakkelijk bij kunt. Bovendien is de machine eenvoudig te gebruiken, te reinigen en te onderhouden. Komt met installatiekit en ijsschep.

Ijsblokjesmachine 50 kilo per 24 uur

Met de Polar G-serie GL192 kogelvormige-ijsblokjesmachine bent u verzekerd van een betrouwbare, constante aanvoer van verfrissende ijsblokjes voor uw klanten of in uw displays. Met een output tot wel 50kg per 24 uur is hij uitermate geschikt voor barren, pubs en voedselmarkten waar werkruimte kostbaar is. De Polar is bovendien erg makkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken, dankzij de eenduidige bediening, automatische reinigingsfunctie en professionele RVS constructie. De ingebouwde 10kg ijsbak is voedselveilig en heeft een handig hengsel.

Tip! Vries op een rustig moment de ijsblokjes in zodat u op piekmomenten niet zonder ijs zit