Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Wij verkopen uitsluitend originele Polar koelapparatuur direct uit het magazijn van Polar Refrigeration.

  • 2 jaar garantie
  • Grote voorraad
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis 24 uur levering*
Gratis bezorgd

5f492ab5dc9713ddbc3b77a11813f113.jpg

Leveringsvoorwaarden

Levertijden
Veel artikelen zijn uit voorraad en zijn binnen 1 á 2 werkdagen leverbaar in heel Nederland en België. 
Bestellingen die op zaterdag of zondag geplaatst zijn, worden de maandag daarop verwerkt. (rekening houdend met feestdagen) De aangegeven levertijden in de webshop zijn onder voorbehoud van de voorraad. Voor een exacte levertijd kunt u bellen chatten of mailen.

Verzenkosten:

Nederland Boven € 200,00 euro gratis, Onder € 200,00 een bijdrage van € 9,95

Tijdlevering indien het transport op een afgesproken dagdeel afgeleverd dient te worden wordt er een toeslag berekend. De kosten hiervan zijn € 50,00. Informatie over de exacte kosten voor uw bestelling kunt u opvragen bij onze verkoopafdeling.

Waddeneilanden toeslag van € 100,00

België: Pakket post (orders onder € 200,00) een bijdrage van € 29,00
Pallet vracht (orders boven € 200,00) een bijdrage van € 39,00

Bezorging
Voor bezorging van uw product wordt de bestelling door een door ons gekozen erkend transportbedrijf aan uw afleveradres geleverd. Dit kan uitsluitend op werkdagen met uitzondering van feestdagen, maandag t/m vrijdag, doorgaans tussen 8.00 en 18.00 uur plaatsvinden.
Er dient op de overeengekomen afleverdag iemand aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Als er niemand op de afgesproken datum aanwezig is zal het product later opnieuw worden aangeboden, de eventuele extra kosten hiervan worden aan u doorberekend. Indien de bezorgdienst er om vraagt dient u zich te kunnen legitimeren.
U kunt een voorkeur voor een dagdeel opgeven, dit is echter nooit bindend daar de meeste routes 's nachts door de leverancier bepaald worden.

Wijziging of annuleren van uw bestelling
Reguliere bestellingen dienen 48 uur voor aflevering per e-mail te worden geannuleerd of gewijzigd. Anders behoud Polar Koeling zich het recht om alle daarmee samenhangende kosten in rekening te brengen. Bestelde artikelen kunnen hoogstens 14 dagen voor u worden vastgehouden, hierna is een annulering niet kosteloos.

Bij een eventuele vergoeding van verzendkosten worden alleen standaard verzendkosten vergoed.

Afwijzen of retour zenden:
Wanneer een regulier artikel nog in de originele verpakking zit kan het product in de meeste gevallen worden terug genomen.
Wanneer het product retour wordt gezonden of bij de bode wordt afgewezen dan wordt er in beide gevallen minimaal de transportkosten en € 19,95 administratiekosten doorberekend.
Wanneer het product bij ons is teruggekomen kunnen wij uw credit berekenen en vervolgens uitgekeerd worden.
(Zie ook algemene voorwaarden "Bestellingen en overeenkomsten")

Aansprakelijkheid:
Bij ontvangst dient de ontvanger het product op schade te controleren, mocht er schade zijn meldt dit dan op de vrachtbon en teken deze dan pas af voor ontvangst. Neem ook direct contact op met Polar Koeling voor overleg. Wanneer u tekent zonder uw product te controleren kan Polar Koeling niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade.

Polar Koeling is niet aansprakelijk te stellen voor kosten voortkomend uit het feit dat bestelde goederen niet op de gewenste/aangegeven leverdatum geleverd kunnen worden.

Onze algemene en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd en liggen ter inzage bij de KvK te Rotterdam

Neem direct contact op