Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Wij verkopen uitsluitend originele Polar koelapparatuur direct uit het magazijn van Polar Refrigeration.

  • 2 jaar garantie
  • Grote voorraad
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis 24 uur levering*
Gratis bezorgd

Een familiebedrijf met oog voor de klant

Polar koelingen maakt deel uit van een echt familiebedrijf waarbij de klant altijd op de eerste plaats staat. We zijn volledig vertrouwd met de wereld van de horeca en begrijpen als geen ander de uitdagingen waarmee onze klanten te maken hebben. Met ons deskundige team van horeca-adviseurs bieden wij altijd het juiste advies over onze producten en hoe ze het beste in uw horecaonderneming kunnen worden geïntegreerd. Dankzij onze achtergrond als horeca-onderhoudsbedrijf zijn we ook volledig op de hoogte van de technische aspecten van de geleverde apparatuur. Met ons uitgebreide assortiment en grote voorraden bieden wij altijd de beste prijs en snelle levering, zodat we "de beste prijs-kwaliteitverhouding" kunnen garanderen. Polar refrigeration is onderdeel van een grote Europese organisatie die actief is in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Duitsland en Engeland. Hierdoor kunnen wij u een gegarandeerd lage prijs en uitstekende service bieden.

Online bestellen met advies van onze specialisten

Dankzij onze eerdere successen begrijpen we waar onze klanten vooral naar op zoek zijn. Horecakoelingen waarbij prijs, kwaliteit en service hand in hand gaan met een snel en eenvoudig bestelproces. Onze klanten moeten kunnen profiteren van het gemak van het bekijken, bestellen, bezorgen en betalen van onze producten, waarbij ze ook nog advies kunnen krijgen van onze specialisten.

Snelle en gratis levering

Al onze koelingen worden gratis binnen 24 uur* geleverd. We houden u op de hoogte van uw bestellingen via ons geavanceerde klantsysteem. We sturen u e-mail- en sms-berichten over de voortgang van uw bestelling. Bovendien bieden we een gegarandeerde kwaliteit met 2 jaar garantie. Omdat Polar-producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van betrouwbaarheid, bieden wij een langere garantie dan wettelijk verplicht is. Daarnaast garandeert Polar koelingen dat al haar producten voldoen aan alle wettelijke voorschriften.

Tot slot

Ons assortiment wordt voortdurend aangepast om zo goed mogelijk aan de wensen van professionele gebruikers te voldoen. Via onze website kunt u 24/7 alle veranderingen in ons assortiment continu online volgen. Onze producten zijn ruim op voorraad en kunnen binnen 24 uur worden geleverd. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een product tijdelijk uit voorraad is, maar in dat geval zullen wij u direct informeren.

Voor advies en service vragen zijn wij altijd beschikbaar.

Werner Risakotta,  Verkoop Nederland 010-2600 410 | info@polarkoelingen.nl

Neem direct contact op