Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Wij verkopen uitsluitend originele Polar koelapparatuur direct uit het magazijn van Polar Refrigeration.

  • 2 jaar garantie
  • Grote voorraad
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis 24 uur levering*
Gratis bezorgd

Over ons

Een familiebedrijf met hart voor de klant 
Polar koelingen is onderdeel van een echt familiebedrijf waarbij de klant altijd op de eerste plaats komt. We kennen de wereld van de horeca van binnen en buiten en begrijpen de uitdagingen van onze klanten als geen ander. Met een vakkundig team van horeca adviseurs geven wij altijd het juiste advies over onze producten en de inpassing ervan in uw horecaonderneming. Met onze achtergrond als horeca onderhoudsbedrijf zijn we ook volledig op de hoogte van de techniek achter de geleverde apparatuur. Door ons uitgebreide assortiment en grote voorraden, altijd de beste prijs en de snelle levering, bieden wij “Best value for Money”.  Polar refrigeration is onderdeel van een grote Europese organisatie met gezamenlijke activiteiten in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Duitsland en Engeland. Hierdoor zijn wij in staat u een gegarandeerde lage prijs en een goede service aan te bieden.  

Online bestellen mét advies van onze specialisten
Door de ervaring van onze eerdere successen begrijpen wij waar onze klanten vooral naar op zoek zijn. Horeca koelingen waarbij prijs, kwaliteit en service hand in hand gaan met een snel en gemakkelijk bestelproces. Onze klanten moeten kunnen profiteren van gemak in bekijken, bestellen, bezorgen en betalen.

Snelle en gratis levering
Al onze koeling worden gratis binnen 24 uur* geleverd. Wij houden u op de hoogte van uw bestellingen via ons geavanceerde klantsysteem. Wij berichten u via e-mail en sms berichten over het verloop van uw order. Gegarandeerde kwaliteit door 2 jaar garantie.  Omdat Polar producten voldoen aan de hoogste eisen ten aanzien van functionele betrouwbaarheid, geven wij een langere garantie dan wettelijk is voorgeschreven. Bovendien garandeert Polar koelingen dat haar producten voldoen aan alle wettelijke voorschriften.

Tot slot
Voortdurend wordt ons assortiment aangepast om zo goed mogelijk aan de wensen van de professionele gebruiker te kunnen voldoen. Via onze website bent u in staat alle veranderingen continue online te volgen 7 dagen in de week 24 uur per dag.  Ons assortiment staat ruim op voorraad en kan binnen 24 uur geleverd worden. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat een product net van voorraad af is, hierover zullen wij u dan ook direct informeren.

Voor advies en service vragen zijn wij altijd beschikbaar.

Werner Risakotta,  Verkoop Nederland

Neem direct contact op