Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Wij verkopen uitsluitend originele Polar koelapparatuur direct uit het magazijn van Polar Refrigeration.

  • 2 jaar garantie
  • Grote voorraad
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis 24 uur levering*
Gratis bezorgd

Saladette

(14 resultaten)

Bent u op zoek naar een professionele saladette dan bent u bij Polar aan het goede adres.  Saladettes zijn ideaal voor horeca ondernemingen zoals lunchrooms, broodjeszaken, cafetaria’s en fastfood restaurants. Rauwkost, beleg en diverse groentes blijven langere tijd vers en op de juiste temperatuur. Lees meer

Wacht even, er komt nog meer aan...

Ontdek de veelzijdigheid en efficiëntie van Polar Saladettes, de ideale oplossing voor het koel en vers houden van ingrediënten in elke professionele keukenomgeving. Of je nu een druk restaurant runt, een café beheert of een cateringbedrijf hebt, onze Saladettes bieden de perfecte opslagoplossing voor al jouw verse producten.

Optimale Opslagcapaciteit

Onze Polar Saladettes zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties, waaronder modellen met 2, 3 of 4 deuren. Hierdoor kun je de Saladette kiezen die perfect past bij de behoeften van jouw keuken. Met ruimte voor GN bakjes bieden onze Saladettes voldoende opslagruimte voor een breed scala aan ingrediënten, waardoor je altijd gemakkelijk toegang hebt tot alles wat je nodig hebt.

Bescherming en Presentatie

Onze Saladettes zijn uitgerust met een RVS klep of een glazen ruit om de producten te beschermen tegen externe factoren en tegelijkertijd de presentatie te verbeteren. Of je nu salades, sandwiches, wraps of andere verse gerechten presenteert, onze Saladettes zorgen ervoor dat jouw producten altijd vers en aantrekkelijk blijven voor jouw klanten.

Flexibiliteit in Plaatsing

Onze Saladettes zijn verkrijgbaar met de motor aan de onderkant of aan de zijkant. Modellen met de motor aan de zijkant zijn uitgerust met wielen, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn voor reiniging of herpositionering in de keuken. Dit biedt maximale flexibiliteit en gebruiksgemak in elke keukenomgeving.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

Bij Polar staan kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Onze Saladettes worden vervaardigd volgens strenge normen en zijn ontworpen om langdurige prestaties te leveren, zelfs in de meest veeleisende keukenomgevingen. Hierdoor kun je met een gerust hart vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten.

Kies voor Polar

Investeer in de kwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid van Polar Saladettes en optimaliseer de opslag van verse ingrediënten in jouw professionele keuken. Met hun ruime opslagcapaciteit, beschermende functies en flexibele plaatsingsopties zijn ze de ideale keuze voor elke horecagelegenheid. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van Polar Saladettes.