Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Wij verkopen uitsluitend originele Polar koelapparatuur direct uit het magazijn van Polar Refrigeration.

  • 2 jaar garantie
  • Grote voorraad
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis 24 uur levering*
Gratis bezorgd

Slush puppy machines

(3 resultaten)

Met de Polar slushmachines serveert u alles van ijskoude slush puppy's tot verfrissende gekoelde drankjes. De machine is voorzien van een krachtig koelsysteem, zodat één lading slushmengsel binnen slechts 40 minuten gebruiksklaar is. Dankzij het digitale display en de elektronische bediening stelt u het apparaat eenvoudig naar uw wensen in. Lees meer

Wacht even, er komt nog meer aan...

Slush puppy machine

Met de Polar slushmachines serveert u alles van ijskoude slush puppy's tot verfrissende gekoelde drankjes. De machine is voorzien van een krachtig koelsysteem, zodat één lading slushmengsel binnen slechts 40 minuten gebruiksklaar is. Dankzij het digitale display en de elektronische bediening stelt u het apparaat eenvoudig naar uw wensen in.

Eenvoudige schoonmaak en onderhoud Polar slush puppy machines

De slush ijsmachines van Polar is eenvoudig in schoonmaak en onderhoud, dankzij de afvoertank en aftapkraan. Slush ijs is relatief goedkoop, zodat u met dit apparaat eenvoudig een product met een hoge winstmarge aan uw menu toevoegt. De constructie van RVS en ABS is slijtagebestendig en makkelijk schoon te maken, zodat het appraat vele zomers blijft presteren.

Polar machines uit de G-serie zijn ontworpen voor dagelijks, professioneel gebruik in veeleisende omgevingen. Met slijtvaste componenten en een sterke commerciële constructie levert de G-Serie de resultaten die u wenst, zonder dat dit ten koste gaat van de betrouwbaarheid. Polar G-Serie koelingen werken het beste in een omgevingstemperatuur tot 32°C.

Slush machines 12, 24 & 36 liter inhoud

Wij hebben slush puppy machines voor één, twee en drie verschillende smaken.