Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Wij verkopen uitsluitend originele Polar koelapparatuur direct uit het magazijn van Polar Refrigeration.

  • 2 jaar garantie
  • Grote voorraad
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis 24 uur levering*
Gratis bezorgd

Vrieskast glasdeur

(6 resultaten)

Ontdek de veelzijdige kracht van de Polar vrieskasten met glasdeur - het ultieme, functionele en stijlvolle vriesoplossing voor uw bedrijf. Verkrijgbaar in elegante witte of moderne zwarte afwerking.  De Polar Vrieskasten met glasdeur bieden een uitstekende oplossing voor horeca keukens, slagerijen, supermarkten, tankstations, dierenwinkels, campingwinkels en cafetaria's. Lees meer

Wacht even, er komt nog meer aan...

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een statische of geforceerde koeling, Polar vrieskasten met glasdeur zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van uw bedrijf. Kies voor statische koeling om uw producten op een constante, koele temperatuur te houden, ideaal voor het bewaren van delicate voedingsmiddelen. Of ga voor geforceerde koeling die een constante temperatuur door de hele unit verzekert, zelfs wanneer de deur regelmatig wordt geopend en gesloten, perfect voor drukke omgevingen zoals de horeca.

Polar vrieskasten zijn uitgerust met 1 of 2 deuren, voor maximale flexibiliteit en toegankelijkheid. Het maakt niet uit hoe druk het wordt, u kunt altijd snel en efficiënt bij uw producten komen.

Een van de onderscheidende kenmerken van de Polar vrieskasten is de ingebouwde LED-verlichting. Deze verlichting garandeert dat uw producten altijd goed zichtbaar zijn, zowel voor u als voor uw klanten. Het geeft uw etenswaren een aantrekkelijke uitstraling, wat kan helpen om de verkoop te stimuleren.

Voor extra veiligheid zijn de Polar vrieskasten uitgerust met een slot. Dit is bijzonder handig voor openbare plaatsen en tijdens sluitingstijd, om uw producten te beschermen tegen onbevoegde toegang.

De Polar vrieskasten zijn geschikt voor een breed scala aan bedrijven. Of u nu een bruisende horeca keuken runt, heerlijke vleeswaren aanbiedt in uw slagerij, verse producten verkoopt in uw supermarkt, lekkernijen aanbiedt bij een tankstation, de behoeften van huisdieren verzorgt in een dierenwinkel, kampeerbenodigdheden levert in een campingwinkel, of heerlijke snacks serveert in uw cafetaria, Polar heeft de perfecte vriesoplossing voor u.

Kies voor betrouwbaarheid, kies voor flexibiliteit, kies voor Polar vrieskasten met glasdeur. Uw producten verdienen niets minder dan het beste.