Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Wij verkopen uitsluitend originele Polar koelapparatuur direct uit het magazijn van Polar Refrigeration.

  • 2 jaar garantie
  • Grote voorraad
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis 24 uur levering*
Gratis bezorgd

Barkoeling

(39 resultaten)

Een perfect gekoeld drankje is een absolute must in de horeca. De professionele barkoelingen van Polar voldoen geheel aan deze eis en zijn van topkwaliteit. Alle barkoelingen van Polar zijn uitgevoerd in hoge kwaliteit staal of duurzaam RVS. Lees meer

Wacht even, er komt nog meer aan...

Polar barkoelingen

Een perfect gekoeld drankje is een absolute must in de horeca. De professionele barkoelingen van Polar voldoen geheel aan deze eis en zijn van topkwaliteit. Alle barkoelingen van Polar zijn uitgevoerd in hoge kwaliteit staal of duurzaam RVS.

Polar barkoeling is een essentieel apparaat voor achter de horeca bar, in coffee barretjes en sportkantines. Het biedt een koeloplossing voor drankjes en snacks die snel toegankelijk moeten zijn voor de klanten.

Polar barkoelingen zijn ontworpen om drankjes op de perfecte temperatuur te houden, zodat ze altijd verfrissend en lekker zijn. Deze koelingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van de hoeveelheid drankjes die je wilt opslaan. Ze zijn ook beschikbaar in verschillende ontwerpen, waaronder de standaard dichte barkoelingen en de glazen deur barkoelingen.

De barkoelingen van Polar zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn voorzien van geavanceerde koelsystemen die ervoor zorgen dat de drankjes op de juiste temperatuur worden gehouden. Deze koelsystemen werken zeer efficiënt en zijn energiezuinig, waardoor je energierekening laag blijft.

Naast het bieden van de perfecte koeloplossing, zijn de barkoelingen van Polar ook zeer gemakkelijk in gebruik. Ze zijn voorzien van gemakkelijk toegankelijke deuren en verstelbare planken, waardoor je de opslagruimte kunt aanpassen aan je specifieke behoeften. Bovendien zijn ze gemakkelijk te reinigen, wat zorgt voor een hygiënische omgeving voor je drankjes en snacks.

Als je een barkoeling nodig hebt voor je bar, coffee barretje of sportkantine, dan is Polar barkoeling een uitstekende keuze. Deze koelingen bieden niet alleen de perfecte koeloplossing voor je drankjes , maar zijn ook duurzaam en gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Met een Polar barkoeling kun je ervoor zorgen dat je klanten altijd kunnen genieten van heerlijke, gekoelde drankjes.

Zwarte, RVS en witte Polar barkoelingen

Onze barkoelingen zijn verkrijgbaar in de kleuren: zwart, wit & RVS.

Barkoelingen met deuren en lades

Polar biedt 1-2-3-4 deurs barkoelingen en daarnaast ook barkoelingen met lades en de combinatie van lades en (schuif)deuren.

Barkoelkast met dichte deur 

Barkoelingen met een dichte deur worden meestal direct onder de bar geplaatst, het voordeel hiervan is dat de bar er strak en opgeruimd uitziet.

Barkoelkasten met een glazen deur 

De glasdeur barkoelingen zijn voorzien van dubbel glas. Wanneer u snel het aanbod en voorraad wilt zien dan is de glasdeur barkoeling de beste keuze.